top of page

Zal ik me even aan jullie voorstellen?

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Leuk dat jullie mijn website bekijken!

Mijn naam is Désirée Hofland. Mijn passie is fotografie. Ik vertel graag verhalen met beelden.

Wat is er mooier dan het fotograferen van die ene, zeer bijzondere dag; jullie bruiloft.  

Als ervaren bruidsfotograaf maak ik van jullie mooiste dag een prachtige fotoserie passend bij jullie wensen. Een vertaling van jullie liefde voor elkaar, verwerkt in een romantische reportage. Van mooie details tot pure emoties…..

 

Of het nu gaat om geënsceneerd beeld, spontane, ongedwongen fotografie, traditionele trouwposes of trouwreportages; bij mij zit je aan het juiste adres. Naast een complete weergave van jullie bruiloft (de trouwreportage) help ik jullie met aanwijzingen tijdens de bruidsshoot, zodat jullie je comfortabel voelen tijdens de fotosessie.

 

Ik zou me vereerd voelen om jullie speciale dag tot een onvergetelijk moment te maken. Samen bespreken wij jullie wensen en plannen we een datum voor een kennismakingsgesprek. Zo weet ik waar jullie voorkeur naar uitgaat; een klassieke invulling of een meer moderne invulling.

 

Na het fotograferen van jullie dag worden alle foto's nabewerkt voor het beste resultaat. Deze worden standaard in hoge resolutie aangeleverd. De prijs hangt af van het pakket dat jullie kiezen en of jullie er een album bij willen bestellen, waar jullie een leven lang van kunnen nagenieten. 

 

Stuur mij (het liefst via mail) jullie trouwdatum zodat ik de beschikbaarheid kan bekijken, want sommige maanden en data zijn zo geliefd dat deze al ruim van tevoren worden vastgelegd. 

 

Kennis maken? Kom gezellig langs bij mij in Hoofddorp. Bellen mag ook, maar het kan zijn dat ik niet op kan nemen omdat ik aan het werk ben. Laat in dat geval een bericht achter en ik bel je z.s.m. terug.  

With love,

Désirée

Insta: @daphofland

Insta: @hoflanddesiree

Website: www.desireehofland.com

Mail: desireehofland@hotmail.com

Tel: +6 22567567

bottom of page